Web Toolbar by Wibiya

duminică, 10 februarie 2013

Pui cu iaurt in stil indian




Carnea de pui nu se numara printre favoritele mele dar preparata in acest fel, usor picanta cu o aroma si un gust deosebit iti cere parca sa o placi.

Ingrediente:


un pui 1200 g
o bucata ginger aprox.10cm
6 catei de usturoi
3 linguri de iaurt Danone Nutriday Natural
1 lingura coriandru macinat
1 lingura curry
1 lingura praf de ardei iute
1 lingura turmeric(curcuma)
1 lingurita chimion macinat
sare dupa gust

Preparare:


 
 
Se amesteca toate ingredientele uscate impreuna cu iaurtul si se face o pasta cu care sa unge puiul. Se lasa in frigider la marinat cateva ore(2-3) ori peste noapte dupa care se introduce in cuptorul incins in prealabil la 180 C pentru o ora, o ora si 30 min sau pana capata o culoare galbena-rosiatica.
 
 
 
 
 
 
Se serveste cu orice fel de garnitura.
 
 
 
 
 
 
Pofta buna!
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu